БЪДЕЩЕ, КОЕТО НЕ ЖЕЛАЕМ!

Из подготвената за печат публицистична книга „В центрофугата на битието”

Виолета Станиславова

Ако се събудим и се огледаме какво се случва сега в България, можем да осъзнаем, че Новият световен ред вече е проникнал дълбоко в управлението на държавата ни и в българската обществена действителност.

През 2016 г., отделът на ЦРУ за стратегически анализи за развитие на Източна Европа публикува на своята интернет страница Доклад за перспективите за развитие и състоянието на Република България към 2050-2060 г. Това което е казано там за нас, остава за постоянно и е в сила до ден днешен. Цитирам една малка част от него:

„Нашите проучвания, направени въз основата на очакваното демографско развитие на региона и с отчитане на народопсихологията и интелектуалния потенциал на българския народ към момента, сочат следния вероятен сценарий за състоянието на страната към 2050 г.- 2060 г. - се казва в доклада. - Населението ще бъде съсредоточено почти изцяло в няколко основни града: Северна България - Видин, Търново, Русе, Свищов, Варна и Разград; Южна България - София, Стара Загора, Пловдив, Кърджали и Бургас.

То ще бъде около 6,5 милиона души, от тях 3,5 милиона българи, 2 милиона роми и 1 милион с турско самосъзнание.

Градовете Разград и Кърджали ще имат полуавтономен статут и ще приютяват около 60% от жителите с турско самосъзнание. В София ще живеят около 2,5 милиона българи, а останалите 1 милион ще бъдат разпръснати по гореизброените градове.

Селата и по-малките градове ще опустеят напълно вследствие липса на перспектива и условия за нормален живот. Те ще се превърнат в гета, в които ще се самонастаняват номадстващи ромски племена, които ще представляват реална заплаха за мира и спокойствието на страната. Тези племена периодично ще нападат големите градове с цел ограбване и прехрана. Всякакви опити за решаване на проблема с войнствените ромски племена ще бъдат пресичани от Българския Хелзинкски комитет под предлог, че в страната се налага етническа дискриминация.

Богатството на нацията ще е съсредоточено в един процент от населението, което ще живее охолно в силно охранявана зона.

В България ще има отново диктатура, опитваща се да изглежда като президентска република.

Земеделието ще бъде напълно унищожено и ще се разчита на внос на храни и хуманитарни помощи.

Туризмът ще се развива като екстремен спорт по оцеляване като ще бъдат изградени добре охранявани лагери на отделни места като Банско, Пампорово и по крайбрежието.
България ще отпадне от Европейския съюз още през 2030 г.

Българите ще получат забрана да пътуват извън страната под страх от смъртно наказание. В по-дългосрочен план, към 2060 г., е възможен военен конфликт на Балканите и разпокъсване на България.

Спасението на страната е възможно само ако до 2020 г. се вземат мерки за повишаване на раждаемостта сред българите с българско самосъзнание, ако се направят основни преобразувания и стратегия за развитие на образованието и науката, и ако се гарантира неприкосновеността на частната собственост и достойното съществуване на населението. (…)”

Последните указания за спасение дадени в доклада на ЦРУ, са невъзможни. През 2020 г. не настъпват никакви положителни промени в обществото. Напротив. Благодарение на водената десетилетия наред отродителна антибългарска политика от продажната управляваща политическа каста, България е смъртно болна.

Съпротивителните й сили са я напуснали. И никой не може вече да й помогне. Метастазите й са проникнали във всички сфери на държавната нервна система.

Като добавим и унищожителната стратегия за разорението й, започнало в началото на 1990 г. с т.нар. „Планът Ран-Ът” изготвен от Националната Камара на САЩ и приложен в държавата ни благодарение на Иван Костов и сие, ще разберем колко изтощен, обезверен е духът й и колко болно е тялото й.

Прави са господата от ЦРУ съставили доклада. България вече е обезлюдена.

Поминъкът й е унищожен и останалите хора се насочват към големите градове да търсят работа, за да имат хляб или бягат в чужбина, за да оцелеят.

Малките китни градчета и селца пустеят, оставени на разрухата. Необезпокоявани ромски кланове се самонастаняват в празните къщи, а там, където има по един-двама полуживи, гладни и болни престарели хора, очакващи всеки миг смъртта, са насилвани, пребивани до смърт и ограбвани безмилостно, без да има държавни органи, поради разпада им, които да ги защитят.

Защото повече от 30 години ние сме колония, а не суверенна държава. Страната ни е превърната в територия, а народът ни отново е поробен.

Моята мила Родина е застанала над пропастта. Само една крачка я дели, за да бъде заличена, а българският род да изчезне като нация от картата на света. Както върви, тя може да изпревари масовото налагане на постулатите на Новия световен ред и на Единното световно сатанинско правителство, както беше записано върху бившите вече Скрижали от Джорджия.

Дошло е време и ние да се изправим като предците си и да извикаме срещу душманите на народа: „Свобода или Смърт!”. Но дали има българи, които да го направят?

2022 г.