ВИОЛЕТА СТАНИСЛАВОВА – „В ЦЕНТРОФУГАТА НА БИТИЕТО”

„В центрофугата на битието”, публицистика, издателство „СКАЛА ПРИНТ”, С., 2024 г.

Посвещавам тази книга на всички здравомислещи българи, които въпреки геноцида, са останали в Родината си.
На всички, които не се страхуват да търсят и защитават истината и не се примиряват с лъжите на управляващите марионетки.
На всички, които обичат България и се борят за нейното оцеляване.
Повечето статии в книгата не са публикувани в пресата. Почти всички са против глобалисти, евроатлантици, депутати, министри, соросоиди и пр. българомразци, които унищожават държавата и подлагат народа на изтребление.
Времевият диапазон е от 2016 до 2024 г.
Подредени са не по годината на написването им, а тематично.
Използвала съм информация от сайтовете на: ЕС, ЕП, НС, МС, отделни министерства, Българска православна църква, „Православие.бг”; от „Държавен вестник”; от книгата „Комитет 300″ на д-р Джон Коулман; от авторски и преводни статии, които съм чела докато бях отговорен редактор във в. „Нова Зора”; от други български електронни сайтове и блогове; от приятелски профили във фейсбук; от статии, изпратени в личната ми поща, месинджър и вайбър; от съмишленици, докато ходех по митинги и протестни шествия, и т.н., и т.н.
Който се интересува и търси истината, намира.
Макар че „В центрофугата на битието” няма да се продава по книжарниците, а ще се разпространява като апокрифна литература, желанието ми е да докосне умовете и сърцата на тези, които ще я прочетат. Да ги събуди от летаргията. Да ги отърси от заблудите. Да им даде кураж за съпротива.
Обикновеният българин е обезверен, отчаян и умишлено жестоко експлоатиран. Благодарение на могъщата машина на средствата за масова манипулация той се е примирил със съдбата. Оставил се е на милостта на палачите си. А те нямат милост.

Авторката