ВЪЛЦИ, ХИЕНИ И ЛЕОПАРДИ СРЕЩУ РУСКАТА МЕЧКА

Денчо Владимиров

Във времето, когато на планетата още не бе подло предадена от своята пета колона и разрушена с помощта на империалистическите вълци могъщата държава СССР, възпираща световния бандитизъм, имаше тогава виц:

- Възможно ли е СССР да влезе в НАТО?
Отговорът бе:
- Напълно е възможно. Само за два дни с танковете си ще е в Брюксел.

Изглежда този виц е забравен на Запад от трибузестите господа, защото в някакво умопомрачение там продължават да се трошат милиарди пари, за да се тика един, може би луд като Хитлер, да жертва страната си за разрушаване на Русия и поробване на народай!

И ето сега - последните ловни новини.

Срещу руската мечка тръгват леопарди, отгледани в менажерията на Бундесвера!

Набитата някога позорно Германия влиза отново в ролята си на мераклия за господство над други народи и територии. Може би няма да е далеч времето, когато оттам отново ще се въздигне мерак за нов хилядолетен райх?

И пак ще стане като в народната поговорка за някой лошав човек - “Много е луд , докато не го набият, не му минава!”

Ще успеят ли металните леопарди да сразят руската мечка?

Още българският поет Вазов е казал за Русия: “Враговете си ти страшиш, кога си и на карта!” Що руски патриоти има на тази една шеста част от световната суша, докато ги има, ще я има и държавата им!

По доктрината на комика Зеленски, той, съскащият, щял да воюва до последния украинец, нещо за което нямат нищо против западните му съюзници и затова дават мило и драго, за да въоръжават продажника употребяващ народа си като пушечно месо и мишени.

Така стояха преди осем десетилетия нещата и с фюрера бояджия, подкокоросан от западните вълци да нагази в руските степи и… гръмнал се накрая в бункера си.

Така са се свършили събитията и по времето на корсиканския авантюрист Бонапарт, тръгнал срещу руската мечка и стигнал до… безлюден остров, щедро черпен там с отровно вино.

И ето сега - някогашните вдъхновители на Наполеон и Хитлер, а днес и на Зеленски, вкарват в бой метални леопарди срещу руската мечка!

Като така неминуемо, ако не друго, то със сигурност ще постигнат едно - ще обогатят украинската земя с още изгорен метал…