БЕЛЕГЪТ НА ЗВЯРА

Виолета Станиславова

Из подготвената за печат публицистична книга „В центрофугата на битието”

„И принуждаваше всички, малки и  големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата им или на челата им, за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.”

Откровение на Йоан 13:15-17

В налагането на контрол и управление над човечеството, глобалистите в сянка са много изобретателни. Още в началото на третото хилядолетие бе обявено, че ХХI век, ще бъде векът на изкуствения интелект и на IP технологиите. Вече над двадесет години  в тази насока има развитие.

Благодарение на модерните технологии са разработени начини за въвежда генетичен контрол не само над новородените, но и над хората по цялата планета. Световните злодеи много добре знаят, че за да се осъществи злодеянието им, е необходимо всички държави по света да уеднаквят законите си. А това може да стане само чрез разгръщане и налагане на продължителна, широкомащабна пропаганда за промиване на мозъци.

За глобалното чипиране на хората, за разлика от Меморандума на Световната Църква на Сатаната, се говори и пише много. Правят се игрални и документални филми, има дискусии, появяват се специални манипулатори-анализатори, агитатори, организират се международни форуми, конференции, симпозиуми и пр.

На всички вече стана ясно, че глобалистите имат намерение навсякъде по света да маркират хората като животни, като в телата им се имплантира идентификационен номер във вид на чип за проследяване.

Личните данни на белязаните със знака на Сатаната ще се съхраняват в Единната световна електронна мрежа, до която банкери и длъжностни лица ще имат достъп. Така те ще могат да ги управляват и проверяват.

А когато идентификационните номера се свържат и с глобалните компютри на Световни въоръжени сили - НАТО,  всички учреждения на Единното Световно правителство ще имат бърз достъп по всяко време на денонощието до всеки човек на планетата, където и да се намира той.

Процесът вече е стартиран. В много страни манипулирани хора, предимно младежи и корпоративни чиновници, рекламират и поставят чипове в телата си доброволно, без да се замислят, че всеки имплантиран микрочип ще дразни тялото, ще изпраща изкуствена радиация в кръвоносната им система, ще предизвиква различни възпаления, а може да ги доведе и до тежки и нелечими болести.

Изумителното е, че тези хора с промито съзнание се хвалят и радват на привилегията да бъдат първи. Тяхното разбиране е, че чрез чипа човек в никакъв случай не се заробва. Напротив, усъвършенства тялото си. А те искат това. Засега.

Казвам засега, защото съвсем наскоро попаднах на информация, че по време на пандемията от Ковид-19 в Китай въвели дигитални здравни сертификати и QR-кодове с идеята, че дигиталното приложение щяло да улесни китайците при извършване на административни и здравни услуги.

Истината изскочила наяве, когато от цялата страна стотици банкови вложители  организирали протест срещу почти двумесечен блокиран достъп до личните им средства.

Протестът обаче бил осуетен, защото властите променили техния дигитален здравен сертификат, т.е. променили здравния им код от зелен на червен, без да са болни от Ковид-19.

Оказало се, че без зелен код в дигиталния сертификат гражданите губят достъп до обществен транспорт, ресторанти, молове, банки, както и свободно придвижване из страната.

Освен това техният премиер Ли Къцян обявил, че в Китай ще бъде въведена цифрова версия на националната идентификационна карта, тъй като с въвеждането на този цифров документ щяло да се улесни обслужването на повече от 100 милиона души, които живеят на отдалечени места в провинцията.

Въпросът е, дали с тези мерки държавата няма да отнеме гражданските права и свободи на китайския народ?

Дали това няма да стане практика и в други държави?

Прочетох че около 6000 души в Швеция вече имат поставен доброволно чип в китката на ръката си. В Австралия също са започнали да имплантират чипове на хора, но само  на тези, които желаят. Засега чипирането там не е задължително. В Мексико се вграждат чипове, за да се откриват отвлечени хора.

В САЩ, под предлог за бързо проследяване и намиране, масово се „чипират”  болните от Алцхаймер. А само преди няколко месеца излезе информация, че американската компания за невротехнологии Neuralik, на която съсобственик е Илън Мъск, ще започне първите клинични изпитания на импланти за човешки мозък.

Едва ли здравомислещите хора по света ще приемат чипирането доброволно и ще искат да живеят в електронния концлагер, към който глобалистите са ни подкарали. Сигурна съм, че ще има съпротива и бунтове.

А това е проблем за тях. Необходима им е стратегия, чрез която да се подходи така, че хората по цялата планета сами, без паника, да поискат да си поставят доброволно чип.

Ако заложат на този вариант обаче, ще мине много време, докато бъде убедено населението по света да го направи. А това не ги устройва. За тях най-бързият начин е хората да бъдат принудени да го направят по законодателен път, чрез техните правителства.

Като доказателство затова е фактът, че в САЩ, по време на президента Барак Обама, се е гласувал нов Закон за грижи за населението, в който е записано, че „RFID чипове ще бъдат приложени като идентификация и ще  бъдат вградени в тялото на всички граждани”.

Очаква се до 2027 г. по-голямата част от населението на континента да бъде чипирано. В информацията се посочва, че този вид микрочип ще е пряко свързан със спътник в околоземна орбита, така че човекът, който го носи, по всяко време на денонощието ще може да бъде проследяван, където и да се намира. Дори и да се е скрил под земята.

В тази посока и България не остава по-назад. През 2021 г. в специализираната сграда на столичния „София Тех Парк”, бе инсталиран българският петаскейл суперкомпютър от съвместното предприятие за Европейски високопроизводителни изчислителни технологии (EuroHPC JU) и консорциума „Петаскейл Суперкомпютър - България” с водещ партньор „София Тех Парк”.

Този суперкомпютър, наречен Discoverer не е просто прищявка на българската държава и на „София Тех Парк”. Той е част от европейската инициатива за изграждане на мрежа от суперкомпютри EuroHPC.

Идеята на Брюксел е чрез нея да се постигне висока изчислителна мощ, която да направи ЕС лидер в свръх изчислителните дейности и да запази позицията на Стария континент като водещо място за наука и технологии.

Discoverer е най-мощният в Източна Европа и е с възможности да се обработват изключително големи обеми данни в реално време, както и много други данни в области като биоинформатика, фармация, молекулярна динамика и механика, квантова химия и биохимия, медицина, биоинженерство, метеорология и борба с изменението на климата.

Свръхкомпютърът има възможности да изпълнява минимум 4 милиарда операции в секунда и заедно с останалите локации, ще подкрепя европейските изследователи, индустрията и бизнеса в разработването на нови приложения в широк спектър от области включително тестване и симулации в авиационната и автомобилната индустрия, изкуствения интелект, киберсигурност и блокчейн.

Проектът е финансиран от бюджета на България с 12 млн. евро, а от страна на  EuroHPC JU с 6 млн. евро. Още на седем други места са открити суперкомпютърни центрове подобни на нашия.

Те са свързани помежду си и са част от мрежата на EuroHPC. Намират се в Острава (Чехия), Каяни (Финландия), Болоня (Италия), Бисен (Люксембург), Миньо (Португалия), Марибор (Словения) и Барселона (Испания).

Предполагам че личните данни на 5-те милиона българи, които изтекоха преди време от НАП, вече са въведени в тази система.

Дали чипирането за нашия регион няма да се ръководи точно от тези суперкомпютърни центрове и суперкомпютри?

Или е въпрос на време всички хора на планетата да станем част от една глобална виртуална база данни, в която самоличностите ни ще бъдат компютърни колони от цифри?!

2022 г.