АКО НЯМАМЕ РОДИНА, КЪДЕ ЩЕ СЕ ВЪРНЕМ?

Виолета Станиславова

Не се страхувам да изразя своята позиция за случващото се в колониална България.

Геноцидът над българите е в действие отдавна. Това става не само благодарение на всички предателски партии и правителства, които досега са минали като опустошителни урагани през управлението на страната, но и на злонамерени демонични външни сили.

Въпрос на време е да се обезлюди и освободи територията за чужди нашественици! Съдбата й е предопределена.

Не трябва да живеем с илюзии. Родината ни отново е робска страна. Днес нещастният български народ отново е ограбван безмилостно и гине под тройно робство - американско, европейско и на българските мутри. Нагли българомразци са се впили като кърлежи във властта и изсмукват силите му.

Продължават унищожението на народа ни, начертано от предишните купени, специално подбрани, българофобски настроени властници! Продавайки националните интереси, те са забравили сакралните думи род и Родина, и заслепени от власт и богатство, предали се на греха и порока, унищожават всичко българско и родно. Но продавайки на дявола собствената си душа, те продават и душата на древния български народ!

В България има две Българии. Едната е на политици, депутати, банкери, олигарси, държавни чиновници, кметове, бизнескорпорации, антибългарски неправителствени организации и пр., които необезпокоявани си разпределят народните богатства, и които чрез партиите, парите и властта, манипулират, купуват и печелят избори, за да се задържат на власт и да продължат да грабят.

Същите тези безродници дават безвъзмездно най-плодородните парчета от територията на страната ни или продават на безценица подземните и надземните й богатства на чуждестранни корпорации, с чиито пари са дошли на власт!

Вече се действа за заличаване на българския лев, последното стабилно убежище останало след смъртоносния вирус на либералната им демокрация, и подчиняването ни на изкуствено създаденото евро.

Ще останат само чуждите банки и нашите мизерни средства, които с пот на челото от сутрин до вечер изкарваме, ще отиват при тях и ще бъдат управлявани от тях. За най-бедния в ЕС народ ще настъпят още по-мрачни времена.

Но алчните български политици го правят без угризения на съвестта и без срам! А който няма срам, няма и съвест. Който няма съвест, не е човек. Който не е човек, е български продажен депутат!

Другата България е реалната България. В нея живеят девет десети от останалите в родината си българи. А те стават все по-бедни, все по-болни, все по-бързо умиращи.

Вече сме се прочули по света като най-бързо изчезващата нация. Защото повече от три десетилетия, благодарение на властващите и техните господари, българският народ е превърнат в безправен роб и е подложен на геноцид!

Според плана „Ран-Ът” създаден от международния разбойник Ричард Ран (Едноокия) и неговия екип, доведен в България от Андрей Луканов през 1990 г., българите трябва да се стопят до четири милиона.

Планът е изготвен с любезното съдействие и с участието на 29 български академици, професори, икономисти и пр. майкопродавци, които са станали съучастници в реализирането на икономическия срив и социалния геноцид.

Проектът за “Преход към пазарна икономика и демократичен капитализъм”, е внесен във Великото народно събрание под чужд диктат.

Така още в началото на 90-те години на миналия век се слага началото на узаконеното колонизиране, разграждане и умъртвяване на българската държавност. Както и прогонването на българите от родината, превръщайки ги завинаги в емигранти.

Кукловодите от Вашингтон и ЕС, случиха на слуги, заслужили позора на историята като държавни изменници!

Ние, българите, не обичаме миналото си. Може би защото е било мрачно, болезнено, жестоко и унищожително. До известна степен това е оправдано. Само така сме можели психически да се опазим от кървавите вакханалии, травми и страдания по време на петстотингодишното турско робство, за да се изправим и да продължим напред след петвековния геноцид!

Но в днешните мракобесни времена се появиха нови господари, които искат да ни унищожат!

Затова не трябва повече да мълчим и да търпим! Максимата „Преклонена главица сабя не сече” в днешните времена е пагубна!

Не трябва да се страхуваме да говорим! Да се съпротивляваме! Иначе и нашите глави ще отидат на дръвника.

Бог ни е надарил с душа и разум, за да защитим българския дух, себе си и близките си. Нима по време на Априлското въстание нашите предци не са знаели, че силите им са неравностойни и че отиват на сигурна смърт? Въпреки това са въстанали срещу робията и са отдали живота си за нас, за Родината си.

Родината е нашият дом, който трябва да защитаваме. До последно! Иначе - къде ще отидем, ако нямаме дом? Без Родина няма и къде да се върнем! На кого да се облегнем, ако ги няма децата ни? Те също няма къде да се върнат. И никой няма да ни приюти! И никой няма да ни защити! И никой няма да ни подаде ръка, да ни помогне да се изправим!

Затова не трябва да се отчайваме! Трябва да се борим до последните си сили, до последния си дъх, въпреки проекта на сатаната! Когато помогнем сами на себе си, тогава и Бог ще ни помогне!

Всеки - според силите и възможностите си, трябва да се бори!

Трябва да говори! Трябва да действа! Все още сме необходими, за да просветваме като светулките в мрака. Да сочим пътя на идващите след нас поколения. Да им дадем пример за саможертва и борба, както предците ни.

За да имаме Родина!