КОЙ НИ ПОДАРИ КОРОНАВИРУСА И ЗАЩО?

Петър Ванчев

Дълго време имената на тези, които щедро ни „подариха” коронавируса ще останат в тайна. Но както е казано в Новия завет: „Един ден всичко тайно ще стане явно”… И сигурно пак ще има Международен трибунал в Нюрнберг или „Коронавирусов” СЪД някъде по света.

Твърдението, че масовият убиец на днешния век се е появил след като прегладнял китаец е изял в Ухан някакъв прилеп, е една от най-нелепите приказки за наивници.

Доказано е, че без сатанинска намеса този вирус не би могъл да се появи. А това, че той най-напред атакува Китай, е повече от ясно за стремежа на неговите създатели да намалят числеността на НЕ демократичната Поднебесна империя, застрашаваща други Демократични империи…

За съжаление и те не бяха пощадени от тихомълком организираната Трета световна биологична война.

Не случаен е фактът, че преди време самата Вангелия Гущерова - леля Ванга, пророкува как една смъртоносна болест ще дойде от „железните птици в небето”. И това нейно пророчество се сбъдна, защото доста дълго бяха „необясними” онези самолети, които правят лупинги и „бели облаци” над нас. По-късно се разбра, че те разпръскват б е р и л и й.

А след вдишването на този газ, симптомите са същите, както при коронавируса - кашлица, продрано гърло, липса на вкус, болки в белите дробове, обновяване на вече излекувани болести.

Това е 100% съвпадения с коронавируса, който атакува всички слаби места на човека.

Само онези, които имат добра имунна система ще оцелеят. На Запад днес тази болест вече е наречена „берлиоза”. Но тъй като ние се движим в традиционно костенуркино темпо, все още я наричаме „коронавирус”.

Пределно ясно е, че въвеждането на „зеления сертификат” не е нищо повече от начин за „доброволно” ваксиниране.

Имунизирането на хора, срещнали се и преболедували коронавируса, е насилствена мярка, защото тези хора вече имат изградени антитела, независимо от броя им. Защото не броят на антителата е важен, а качеството им да предпазят човека.

Така че „доброволната” имунизация за мнозина носи ново заразяване, което често протича тежко. Но човек е принуден да я направи само и само защото му е необходим „зелен сертификат”.

Твърде показателен е фактът, че допреди седмица имаше статистика от Здравното министерство за починалите българи, непосредствено след Първата и Втората ваксинация.

Един ден след като тази статистика беше публикувана от заклетите „антиваксери”, тя изчезна и в таблицата на Министерството в Графата „починали” след толкава успешни ваксинации, сега се кипрят фалшиви НУЛИ.

По медиите непрекъснато се изтъква, че 90-95 % от починалите хора не са ваксинирани. Защо не се казва за починалите след ваксина? Защо бе, г-да генерали и послушни НЕ генерали? Нима народът е толкова прост, че да повярва на фалшивите нули? И как занапред Той да ви има доверие, когато очевидно го лъжете?

Затова мнозина се съмняват във Вас, в онези които идват след Вас и в онези над тях.

Съмняват се и във ваксините, две от които са на базата на нанотехнологиите и според мнозина променят в непозната посока човешката ДНК.

Други се присмиват на тези твърдения и отричат т.н. „световна конспирация”. Но идеята човечеството да се претопи до един „златен милиард” е на път да се осъществи.

Затова болните, недъгавите и старите хора трябва да изчезнат, което си е чист геноцид. И докато Хитлер правеше това в концентрационни лагери, днес целият свят се превръща в такъв по местоживеене.

Точно срещу това се надигат народите в Нидерландия, в Австрия и Германия, във Франция, в Хърватска, в Австралия и … къде ли не.

Но ние българите си „кютаме” демократично, чакаме поредната Промяна, която я дойде, я не. Тайно се надяваме на помощ от някой славянски „дядо Иван”. Но старият „дядо Иван” на Изток си има същите проблеми и хич не му е до нашето дередже…Така приближаваме към деветия кръг на ада.

Аз като българин и филолог се тревожа и от това, че след време/както казват днешните лъжепророци/ в света ще се говори на четири-пет езика. Такива като нашия - „език свещен на моите деди”, съвсем ще изчезнат.

Изчезне ли един език, изчезва и народът, който го е създал.

Така че „подареният” ни коронавирус е опасен, но духовният - още по-безпощаден!

Затова Вие, „българи юнаци”, а и НЕ толкова „юнаци-демократи” - не допускайте това да се случи.

Имунизирайте се срещу анти-българската политика, която засега само приглася на световните производители на берилий…