ВЪЗПИТАНИЕТО НА ЗОМБИТАТА

Георгий Знаменски

превод: Константин Шанов

Вие не разбирате, мистър Андрес. Няма да ги убиваме. Просто ще ги превърнем в стадо, в послушно, преживящо стадо роби, които ще бъдат щастливи, че са роби. И, разбира се, това стадо ще го пасем само ние.

От проекта „Огнен меч”

„Комитет 300”, Световно правителство, Римски клуб, Съвет на сенките, Световен изпълком… Различни названия, но една същност – световна задкулисна група от неизвестни, но всесилни личности, контролиращи всички политически и икономически процеси на планетата, които установяват Новия Световен Ред. Те, с помощта на тоталната война, превръщат в прах цели страни и народи и решават кои нации да живеят, а кои да умират от геноцид. Някои не вярват в тях, някои ги считат за измислица на „побъркани патриоти”. Но те съществуват, независимо от това вярвате ли в тях или не.

Кой влиза в състава на правителството в сянка на планетата Земя? Представители на избрани семейства, в чиито ръце е съсредоточено най-силното оръжие на всички времена и народи – парите. Разбирате ли? Не пари, а много големи пари. С тяхна помощ се купуват президенти и правителства, устройват се „цветни” революции и преврати, организират се войни и катаклизми. За всяка страна си има свой наблюдаващ, стоящ зад кулисите. Той следи за поверения му участък от работата. Какво искат те? Целите им са много прости: да съкратят населението на Земята до един милиард напълно послушни и лишени от воля роби, които да осигуряват комфорта на „избраните” пастири и на тези, които изпълняват „черната работа”, т.е. надзирателите. Хитлеристките „лагери на смъртта” ще ни се видят като санаториуми в сравнение с това, което ни готви Световното правителство. Даже най-безумните от известните ни диктатори-садисти не биха могли да измислят това, което са ни приготвили тези новопоявили се „цезари”. За националната принадлежност на „господарите на глобалният свят” аз ще замълча. Тя и така е ясна – прочетете Библията и ще разберете кой винаги е бълнувал за световна власт над обикновените хора.

За да се установи Новият световен ред трябва цялото човечество да бъде превърнато в тъпо, немислещо, равнодушно към всичко стадо, на което ще му е все едно какво става с него – изражда ли се, умира ли, или го убиват планомерно. За бъдещите стопани на Глобалния свят е много важно да подчинят младежта. Именно младежта. На старото и средното поколения е по-трудно да бъдат внушавани правилата на Четвъртия световен райх. Освен това старото поколение, съгласно законите на природата, вече е изхабило голяма част от енергията и жизнените си сили. Предстои му скорошно умиране, а на „Комитет 300” са нужни милиони млади роби, които да работят за благото и комфорта на бъдещата световна „аристокрация”. Главна мишена на задкулисните играчи са тези, които в момента са на 15-25 години. На тях трябва да им се набият в главите доктрините на Новия ред, а всичко, което прави човека човек, да бъде тотално изметено от душите на младежта като опасен за бъдещето на света боклук. Процесът на превръщане на младежта в сиво стадо от покорни зомбита тече вече 20 години. Най-здравата част от младежта, която е способна да мисли критично и самостоятелно, която помни своите национални корени и почита историята си и културата си, трябва да бъде унищожена. Останалата част, с помощта на прости, но ефективни методи, се превръща в биомаса, съкращава се до необходимия брой роби и цял живот (ако това може да се нарече живот) ще работи в рудниците и плантациите за благото на Новия фюрер и неговата свита, под охраната на същата тази младеж – няма по-добър надзирател от бившия роб.

Русия изпитва най-силния удар на „Комитета”. Като страна с велика култура и духовност, уникална история и непримирим народ, Русия е подложена на най-изтънчените и страшни методи на война. А нашата младеж – на първо място. Европа винаги е капитулирала пред противника за няколко седмици. Затова Световното правителство няма проблеми с Европа. Но Русия! Тук на „Комитета” му се налага да полага големи усилия и да не спазва даже елементарна хуманност. Нашата младеж се оказа основен прицел на задкулисното правителство.

За да бъде унищожена в младежта паметта за националното й минало, националната й култура, история и традиции, националната й гордост и национално самоопределяне, е необходимо тя да бъде превърната в стадо от „толерантни”, гаврещи се и осмиващи своите корени, презиращи своята история и традиции „интернационални” хора, които в същото време активно усвояват и канализират чужди култури. И руската младеж доброволно-принудително се превръща в „рапъри”, „рейвъри”, „ай-рен-би” и прочие „негроподобни” и „афрообразни” дегенерати, изпадащи в екстаз от свинското грухтене на някой вонящ гангстер от сметището на Харлем. Речниковият запас се съкращава до няколко десетки думи, половината от които са псувни, а останалите служат за обозначение на нивото на възторг от поредното творение на поредния „афроамерикански гений на там-тама”. На помощ на задокеанските си „колеги” бързат доморасли тимати, серьоги, „касти” и прочие звезди и звездички на рапа, попа и останалите „задници” на масовата деградация и затъпяване.

В същото време националната музика е сведена до минимум и популярността й сред младежта не е на мода и е даже неприемлива. Всичко национално, благодарение на усилията на задкулисните манипулатори, се оценява като изостанало, слабоумно и „фашистко”. Да казваш открито, че си руснак и обичаш и уважаваш своята история и култура, своите национални корени и традиции, че почиташ и цениш националното си достойнство, се смята за „фашизъм” и „ксенофобия”. Да се чете руска литература /както и въобще да се чете/, да се гледа руско кино, както и да се живее като руснак, се смята за нестойностно и за „натурален нацизъм”. Патриотизмът, национализмът, т.е. любовта към страната и народа си не само предизвикват насмешка сред руските тийнейджъри, но й ги карат да изпадат в ужас, тъй като им е внушавано, че това е „фашизъм” и „нацизъм”. Младите руснаци, чийто мозък едвам стига за две хлебарки, считат, че да се занимаваш с политика е „изостаналост”. Това им е внушено от Световното правителство, чрез неговите агенти в Парламента, правителството и другите държавни институции. За това пък нашата младеж счита за чест да се влее в редиците на последователите и поддръжниците на тези, чието място дори не е в лудниците. Днес в Русия за еталон на подражание се счита дъното на обществото.

Наркотиците, алкохолът и цигарите планомерно и безпощадно рушат здравето на нашата младеж. 12-14 годишни хлапета с цигара в зъбите, бира в ръката и с наркотик в кръвта, вече не учудват никого. За какво „здраве на нацията” ни говори властта, ако в страната има стотици хиляди млади алкохолици и наркомани? За каква „здрава младеж” бълнуват Президента и неговият приемник, щом руската младеж е най-пушещата и пиещата в света. Военкоматът е в ужас – на всеки десет наборника само един е сравнително здрав. Всяка година става все по-лошо. Никотинът, алкохолизмът и наркотиците успешно доубиват младото ни поколение, а телевизията показва пошли реклами. В нощните клубове, които са хиляди в страната, свободно се продават алкохол и наркотици. В тези клубове младежта идва с цел да се превърне в човекоподобна твар, извиваща се в алкохолен и наркотичен транс под дивата какафония и вой на маймуните, наречени „ди-джей”. Здравето на младежите отива в небитието, за това пък растат доходите на цигарените и алкохолните „барони” и на „наркобароните”. За какво им е на властта и на задкулисните манипулатори здрава руска младеж? На тях им трябва болно стадо от дегенерати.

Духовност? Морал? Нравствени принципи и устои? Това е ненужно и вредно за стадото мутанти. Еднополовата любов, култът към насилието и продажността, разврата, деградацията на личността – ето какво щедро изсипва върху младежта ни „Комитетът”. Пример за подражание за руската младеж са бандитът, проститутката и корумпираният чиновник. Най-доброто място за работа – офисите на разноцветните ООО, ЗАО и прочие корпорации за спекула и продажба на Запад на руските природни национални богатства.

Вместо любов, възвишени чувства, мъжество и женственост, семейни и човешки отношения – хомосексуализъм, лесбийство, свободна любов, т.е. чукане на всичко, което се движи, работа и живот на принципа на „презерватива и клозетната чиния”, и като следствие от всичко това – демографска криза, духовна деградация, нравствена и физическа импотентност. Даже плъховете се стремят да се размножават и проявяват някакво подобие на чувства към малките си. Руската младеж я учат само на грях.

Ето как нашата младеж се превръща в стадо, което ще бъде ръководено от „бащите” на бъдещия Световен ред. Ето така нашата младеж се превръща в Зомби. Това е нужно на властващия режим. А на нас? А на вас, господа родители, това нужно ли е или не? Или вие самите отдавна сте се превърнали в самодвижещи се късчета от едноклетъчна плът?


Дуел, N 12 (5611) 8 МАРТ 2008 г.