ИЗНАСИЛЕНАТА ЕВРОПА ИЛИ НОРМАЛНА ЛИ Е ЗАГУБАТА НА НОРМАЛНОСТ?

Красимира Василева

Тези дни премиерът ни ядосано ни каза, че след като гледаме телевизия, трябва да знаем, че убийства има във всички държави. Следва ли от това, че щом дадено нещо го има навсякъде, трябва да го приемем за нормално? По телевизията виждаме и изнасилвания, и тях ги има навсякъде, какво толкова, че се случват и у нас?

Виждаме и хомосексуализъм, гейски и лесбийски сватби, осиновяване на деца от еднополови двойки, педофилия и всякакви други перверзии. Виждаме нашенски травестити и транссексуални, гей паради, както и филми за смяна на пола и за въвеждането на “трети пол”.

Освен че гледаме телевизия, някои от нас дори четат. Те научиха, че миналата година президентът Обама назначил за директор на отдел “Подбор на кадри” в Белия дом транссексуалната Рафи Фрийдман - Гърспан. Това било израз на “ценностите на администрацията на Барак Обама”.

Научихме също, че Европейският съюз, който “успешно” решава всички политически, социални и икономически проблеми на своите страни-членки, продължава да работи упорито за осигуряването на все повече права и свободи.

В момента една от най-актуалните е свободата на инцеста, т.е. правото на сексуални връзки между най-близки и по-далечни роднини. Водещи в тази “благородна” инициатива са евродепутати от неолибералните партии в Дания, Швеция и Швейцария, които твърдят, че сексуалните връзки между братя и сестри, между деца и родители и пр. дори са възпитателни.

За правото на секс между братя и сестри под лозунга “За защита на любовта в семейството”се борят и младежки организации в Германия.

Успоредно с това се въвежда понятието” инцестофобия”, което ще се съпровожда със строги законодателни мерки срещу отричащите тази свобода.

Така се защитават европейските “ценности”, които се обединяват с американските в понятието “евроатлантически ценности”.

Някои от по-философски настроените защитници на инцеста се позовават на историята на библейския праведник Лот, който, след като се спасил от ужаса, изсипал се върху развратните Содом и Гором, заживял щастливо в една пещера заедно с двете си дъщери като в “шведска тройка” и имал поколение от тях.

Ако отделни тревожни гласове сочат голямата опасност от генетични аномалии в поколенията, родени в резултат на кръвосмешение, веднага им се отговаря, че съществуват научни институти, които бързо могат да ги констатират и да лекуват бебетата още преди раждането им. Може би примерът на клана Ротшилд, в който вече векове се женят само помежду си, за да запазят богатството си, е достатъчно вдъхновяващ.

Узаконяването на извращенията като джендър норма /полова норма/ в ЕС стана възможно, след като в Основния договор на съюза не бе допуснато споменаването на християнството с аргумента, че това е отстъпление от принципа за разделение на църквата и държавата.

Така останаха без внимание настояванията на Полша и Италия в документа да се посочи обединителната роля на християнството и бяха зачетени правата на араби, мюсюлмани и др., които живеят в ЕС и биха се почувствали пренебрегнати от подобна формулировка.

Така Европа, която според древногръцкия мит била дъщеря на финикийския цар и била похитена от похотливия Зевс, за целта превърнал се в бик, върви към своето “светло” бъдеще. Може би неслучайно картини, изобразяваща случката, се намират в сградите на ЕС и че пред сградата на Съвета на Европа е поставена такава скулптура.

Както не е случайно, че сградата на Европарламента е построена като Вавилонската кула, символ на протеста на хората срещу Бога. Е, ако знаем всичко това, няма никак да се учудим на скорошните нападения на бежанци над жени в Германия. А ако се отчете зоофилният момент в мита, може да се предполага, че в бъдеще евродепутатите ще продължат да доказват своята безкрайна толерантност, като узаконят зоофилията и браковете между хора и животни, както и осиновяването на деца от такива “семейства”…

И тъй като започнах с убийствата, ще се върна отново на тях. В коментарите за узаконяването на инцеста в ЕС в един от форумите някой беше написал: “Ами защо не вземем да узаконим и убийствата, че да можем всички да се избием взаимно и да свърши кошмарът?!”

Но такива гласове не се чуват в медиите - нали всеки, който пожелае да се обади, ще бъде обявен за назадничав тясно скроен моралист, за скудоумен и суеверен християнин, отричащ неоснователно новото време. Още повече, че последният папа вече отбеляза многото дарби и качества на хомосексуалистите…

Освен това той обяви Свещена година на милосърдието, която започна на 8 декември миналата година и ще завърши на 20 ноември т. г. През нея всеки ще получи опрощение на греховете си - както се казва, “пито - платено”… И “Великата Вавилон, майката на блудниците и на всички земни гнусотии” /”Откровение”, Йоан”/, ще продължава да стърчи в небето.

А водачите на световните религии - шамани, равини, православни, протестанти, католици, далай лами и други ще продължават да се молят заедно на един и същ бог… И взаимното изтребление ще продължава, защото, както е казал М. Ротшилд, за да има много пари, трябва да има много кръв.

Така всеки опониращ глас все повече ще бъде заглушаван и нормалните хора ще бъдат обявявани за аутсайдери, маргинали, луди и престъпници.

И мълчанието ще продължава дотогава, докато отделният човек, децата или внуците му сами не станат жертви. Защото в такъв момент гледната точка автоматично се променя и толерантността към злото /а какво е едно убийство, едно изнасилване, едно педофилско похищение, ако не демонстрационна победа на злото?!/ изчезва.

Но едва ли някой ще му даде думата на фона на побеждаващите трансатлантически “ценности”.

Трябва да знаем и това всички ние, гледащите телевизия…