НАРОДИ НА ЗАПАДА, СЪБУДЕТЕ СЕ!

протойерей Андрей Филипс

превод: Литературен свят

Свидетели сме как разпъват на кръстове жители на Сирия и обезглавяват жители на Ирак, където благодарение на западното вмешателство вече е създаден иракско-сирийски халифат - та нали оръжието за масово поразяване беше внесено в Ирак именно от сеещите геноцид западни сили на Джордж Буш и Тони Блеър. В Израел наблюдаваме спонсориран от САЩ геноцид на палестинците - продължава политиката «око за око, зъб за зъб», но вече във фашистки стил: «сто очи за едно око, сто зъба за един зъб».

В Афганистан виждаме възраждането на движението на талибаните, станало неизбежно след напускането на съветските войски от тази страна в края на 1980-те години; в Нигерия виждаме кръвожадни фанатици-мюсюлмани; бомбардиране на древните нубийски християни в Судан; спонсорирани от Запада халифати в Либия и Саудитска Арабия; гонения на християни в Малайзия, Индонезия…

Всички тези събития малко се отразяват и дори специално се игнорират от западните СМИ и от почти станалия содомски Западен свят като цяло. Тъй като те се отнасят към християните само с презрение и във всеки случай твърде много се боят от самостоятелно формиралите се в техните страни ислямски малцинства, съставляващи сега от 5% до 10% от населението на Западна Европа, а така също и от своите богати на нефт клиенти от  Саудитска Арабия и Катар.

Но още по-малко се отразява и преднамерено се игнорира от западните СМИ използването на отровен газ и фосфорни бомби в Украйна, където престъпници, пуснати от затвора и наети от поставената от ЦРУ фашистка хунта в Киев убиват мирното население след обявяването на така нареченото «прекратяване на огъня».

Въоръжени и получили финансова поддръжка от САЮ и униатите от Галиция, изпратените от Киев престъпници заедно със западни наемници и западни «войски със специално предназначение» (т. е. добре обучени убийци) вече лишиха от живот хиляди хора, създавайки най-големия проблем на бежанците в Европа след 1945 г. И всичко това, за да се претвори в живота «планът» на калифорнийския «научно-изследователски център» на Корпорация РАНД, състоящ се в унищожаването и колонизацията на превърнатата в страна от третия свят Украйна, засяването й с генно модифицирани растения и използването й като сметище на западните ядрени отпадъци и ненужни имигранти.

Преди всичко Западният свят не иска да признае, че всички днешни проблеми са началото на Армагедон - третата световна война, и че тази война, както и първите две световни войни, започнаха заради прекалената алчност на империалистически настроения Западен свят. Но само в сегашния случай, за разлика от предишните два пъти, целият Запад е обединен (а не разделен, както беше по-рано) срещу християнската цивилизация и воюва на страната на антихриста.

Точно преди сто години именно Германският свят започна Първата световна война, и преди 75 години пак той започна Втората световна война. Но днес целият Западен свят се е обединил с фашизма.

Някои ще кажат, че трябва да се вини миролюбивата Русия: ако през 1990-те години тя бе защитила Югославия от завоеванието на Запада и геноцида, то днес в разпадащата се по югославски сценарий Украйна би царял мир. Но през 1990-те години намиращата се в състояние на упадък Русия бе под натиска на прозападен режим и нямаше свобода.

Настъпва време, когато ние, последните християни на Запада - и на първо място православните християни - независимо от своята националност, ще бъдем принудени да търсим убежище в нашата единствена земна духовна родина - православна Русия, спасявайки се от западния антихрист. Сега ние молим руските власти да ни дадат руски паспорти.

Само нашите молитви - молитви на хора Божии за покаянието ни и за възраждането на Русия като силна православна държава, последната останала крепост на християнството на Земята, сега могат да задържат идването на антихриста, толкова енергично поддържано днес от всички западни елити.

Народите на Запада, събудете се!

Сега - или никога!

Англия, 12 юли 2014 г.


Русская народная линия, 14.07.2014