АКВАРЕЛИ ОТ ЮЖНА АФРИКА И ЗИМБАБВЕ

Регионален етнографски музей - Пловдив има удоволствието да ви покани на откриването на 34-тата самостоятелна изложба на художника Георги Терзиев, озаглавена „Акварели от Южна Африка и Зимбабве”. Събитието ще се състои на 14 май 2024 г. от 18:00 часа в музея.
Георги Терзиев представя 30 акварела, всeки от които пренася зрителя във вълнуващия свят на Южна Африка и Зимбабве. Зрителите ще бъдат пленени от спиращата дъха красота на емблематични забележителности като водопада Виктория - едно от седемте природни чудеса на света, драматичния пейзаж на нос Добра надежда, космополитния град Кейптаун, както и богатството на африканския животински свят.
„Акварели от Южна Африка и Зимбабве” е доказателство за таланта на Георги Терзиев да улавя същността на местата, които посещава.
Изложбата може да бъде разгледана до 31 май 2024 г. Очакваме ви да споделите това интересно преживяване, вдъхновено от невероятната красота на природата, богатството на животинския свят и удивителната култура на африканския континент.
Заповядайте!

Контакт за медии: Георги Терзиев, 0885342514
За повече информация и запитвания, моля свържете се на посочените контакти.