СТАНИСЛАВ КУТЕВ – „QUO VADIS, POPULUS”

Цивилизационна трансформация! Човешката цивилизация е бременна с нещо ново и непознато!

Така накратко, може да се определи състоянието на света днес. Целта на тази книга не е експертен анализ, а по-скоро визионерски, обобщен поглед върху тенденциите и посоките на развитие на нашата цивилизация.

За да се търси отговор на тези предизвикателства е необходимо ново мислене и излизане от оковите на старите парадигми. Излизане от Матрицата!

Какво ни дебне зад ъгъла на утрешния ден? Бедност, пандемии, войни - може би, но има по-голяма опасност. И тя е неизвестността!

Тя не е само заплахи, но и обещания - идват времена за нова „треска за злато”. Този път „златото”, новият „Клондайк”, ще бъдат новите идеи за бъдещето и бизнеса.

Има теми, които днес все още се неглижират и дори са „табу” в публичното пространство. Все пак трябва да излезем от комфортната летаргия, в която се намираме и да се замислим по много политнекоректни  въпроси.

Тази книга в политически план може би е много неудобна, но в никакъв случай не е апокалиптична. Все още има време да изберем правилната посока, а не задънената улица.

Време да се замислим. Quo vadis populus?

Повече подробности на сайта: https://kandssystems.wixsite.com/my-site. Чрез него се осъществява поръчка и закупуване на книгата.