БАЙДЪН И ХИДРАТА НА ДЕМОКРАЦИЯТА

Александър Роджърс

превод: Румен Воденичаров

Няколко години пропаганда от страна на „демократичните” СМИ със задължителни петминутки на ненавистта по адрес на Тръмп имаха за резултат болшинството от демократическия електорат да знае за фалшификацията на изборите, но да е готово да си затвори очите за нарушенията.

Ще ви разкрия една малка тайна. Аз като човек пишещ периодично обзори за филми и компютърни игри имам ранен достъп за много игри, в това число и за новата игра „Асасинс Крид” (Вярата на убиеца).

Няколко дни вече релаксирам, бягайки по фиордите на Норвегия и полята на средновековна Англия. Но ще трябва да прекъсна.

Защото реалността ни предлага такива сюжети, че няма игри, които да се конкурират с тях. И сега съм малко фрустриран. Ставащото в САЩ през последните няколко дни е сякаш нова част на „Отмъстителите” или продължението „Вярата на убиеца”.

Това е „Хидрата ” или „Орденът на древните (казано направо древни: Байдън, Пелоси, Сорос - на тяхната крепост стената се разпада и покривът тече). Но давайте по ред.

Най-различни комични подробности на американската избирателна система започнаха да излизат още по време на предварителните избори на Демократическата партия.

Когато програмното обезпечаване за преброяване на гласовете разработваше фирмата, която получаваше парите от единия кандидат за кандидат (а по-точно от Пит Бутиджидж). Това, как се прекарват един друг, си е вътрешно партийна работа. Сандърс беше запознат с фалшификацията. Отначало той навсякъде побеждаваше Байдън, а след това „внезапно стана чудо”. Сандърс престана да се съпротивлява и спихна като стар дядо без амбиции, надяващ се единствено на синекурна длъжност след победа на Байдън.

Но аналогичен фокус сега те се опитват да осъществят извън собствената си партия, на ниво на цялата страна.

В САЩ няма единна избирателна система. Всеки щат използва свои подизпълнители и самостоятелно определя реда за преброяване на подадените гласове. За целта се използват частни компании и т.н. В редица щати за преброяването на гласовете се използва програмното обезпечаване на компанията „ Dominion Voting Systems” .

Самото име изглежда странно. Разработва програмно обезпечаване (ПО) уж за честни и прозрачни избори, а се нарича „Владеене/доминиране на системи за гласуване”.

По-нататък е още по-интересно. Оказва се, че дадената фирма е тясно свързана с Нанси Пелоси.

Има ли конфликт на интереси? - Не, не сме чували. Да има поет ангажимент? - Къде сте го забелязали?! Също като при Байдън. Когато му задаваха неудобни въпроси по повод на бизнеса на неговото синче-наркоман в Украйна, той заявяваше „Не виждам никакъв конфликт на интереси”.

Изобщо Демократическата партия има цял ред подобни проекти, свързани с разработка на ПО. Това е „CrowdStrike”, за която вече писах (свързана с нацистите от Третия Райх и техните спонсори Вартбурзи и Пинукси), и вече споменатата фирма на Бутиджидж, и „Проект Delian”, в разработката на който участва Фонда на Клинтъните.

Всички те са обединени в проекти „Win the Future” (Завоювай бъдещето), „Демокрация чрез технология” и „Нова демокрация”.

Очевидно „Нова демокрация” (според тях) е „управляема демокрация” с предсказуем и управляем резултат, който е необходим на Тези, Които Управляват от Сянката. На неизвестните бащи (на нацията, - б.пр.).

И не е важно колко и как ще гласуват, важно е кой и как ще ги преброи. Тази фраза приписват на Йосиф Сталин, но всъщност не съм намерил доказателства, че е казвал това.

Още днес виждаме как, използвайки административния ресурс и разработеното от тях програмно обезпечаване (ПО) за преброяване на гласовете, те фалшифицираха американските избори.

Във всички ключови за изборната победа щати имаше програмно обезпечаване на „Dominion Voting Systems” .

Един ден преди изборите то получи ъпдейт с неизвестно съдържание (ами ако Тръмп каже „Разкрийте кода!”). След това във компютрите на всички тези щати станаха „случайни” грешки (glitch). И също съвършено случайно всички тези „грешки” доведоха до изкривяване на количеството избиратели, гласували за Байдън. Във всички щати, където имаше въпросното ПО, след ъпдейта, едновременно и в полза на единия от кандидатите.

Случайно ли, айде бе!

В Мичиган, в окръга Антим (това е един от районите, в които демократическият софтуер прехвърли гласовете за Тръмп на Байдън), повториха преброяването и победата се оказа за Тръмп (56% срещу 42%). Т.е. необходимо е да се направи повторно преброяване на бюлетините не само в тези 6 ключови щати (т.н. battleground), но и във всичките 13 щати, в които ПО е на “Dominion Voting Systems”. А може би и на други места.

Като обобщим виждаме три основни метода за фалшифициране на изборите в САЩ:
- гласуване на мъртъвци (около 1.8 млн мъртви души вкл. боксьорът Джо Фрейзър);
- подаване при гласуване по пощата на контейнери фалшиви бюлетини (при това стотици хиляди във всеки щат) за Байдън;
- регистриране на гласове на Тръмп като гласове за Байдън с помощта на „демократическото” ПО.

Налице е отлично планиран и организиран опит за агресивно завладяване на държавата, с други думи опит за държавен преврат.

Осъществява се с поддръжката на контролираните от същите тези демократи (и от техните спонсори) медийни корпорации.

Вече сме били свидетели как в 2000-година по същия начин „демократическите” СМИ бяха обявили Алберт Гор за президент. Но повторно преброяване на гласовете и решение на Върховния съд показаха друго.

При това пет години пропаганда от страна на „демократичните” СМИ със задължителни петминутки на ненавистта по адрес на Тръмп доведоха до състояние, при което по-голямата част от електората на Демократическата партия знае за фалшифицирането на изборите, но е готов да си затвори очите за това.

Вече наблюдавахме тази технология в различни страни.

Кървавият преврат в Украйна унищожил Конституцията, фалшифициране на изборите от Порошенко (при реална поддръжка от 4% на „победителя” в един тур) само и само да бъде свален от власт Янукович.

Руските либерал-демократи, за да свалят Путин по същия начин са готови на всякакви нарушения на закона и демократичните процедури.

Белоруските „змагари” (протестъри) са готови и на терористични актове, за да се избавят от Лукашенко.

Спомнете си за „Долу Кадафи!” със смеещата се в пряк ефир над кървавата разправа с него Хилари Клинтън.

„Асад трябва да си ходи!” с поддръжката на брадати терористи. И така нататък.

Нон стоп демонизация на конкурентите в СМИ, за да оправдаят собствените си престъпления.

Ето и сега „Дейли мейл” (парцал, който е обявен за ненадежден източник в Уикипедия) избълва новината, че Тръмп малтретира Мелания. Доналд е представен като домашен тиран, от който тя мечтае да избяга. А освен това яде малолетни момичета. Които преди това били изнасилвани от Хънтър Байдън. Леле, това последното изтече случайно, няма такова нещо.

Заговор за мълчание. Всички украински участници в Майдана са наясно, че те осъществиха въоръжен преврат. Всички те знаят кой всъщност изтреби „небесната сотня”. Всички те знаят кой изгори живи хората в профсъюзния дом на Одеса на 2 май 2014 година. Всички те са сигурни, че на 2 юни 2014 г. никакви кондиционери не са се взривили в Луганск. И т.н.

Но мълчаливият заговор кара всички дружно да дават вид, че не знаят подробности.

Аналогично в Германия, когато се тръгна към установяване на Третия райх, всички отлично знаеха, че пожарът на Райхстага е дело на привържениците на Хитлер. Но комунистите трябваше да бъдат обвинени като подпалвачи за да има повод за установяване на диктатура. Но всички се правеха, че вярват на лъжата. А след това пак дружно се правеха, че не знаят нищо за лагерите на смъртта и масовите убийства на евреите.

Злото действа винаги така - прави милиони хора съучастници в неговите престъпления. И сега Демократическата партия на САЩ предлага на всички същото, а именно „Казвайте, че няма никакви фалшификации на изборите, за да може омразният ви Тръмп да бъде свален!”

Някъде бях чул фразата, че „Най-лесно за терористите е да се крият зад завесата на благотворителни организации”. А за неонацистите, мечтаещи за диктатура и световно господство, е най-просто да се обявяват за „демократи”.

При това тази партия от началото си е била партия на робовладелци и създатели на Ку-Клукс-Клан (ако някой е забравил).

Хайл Байдън! Хайл хидра! Продължавайте да вярвате!

——————————

09.11.2020, https://news-front.info/