ТЮЛЕНОВО АРТ-ФЕСТ – ПЕТО ИЗДАНИЕ

Петото издание на Тюленово арт-фест стартира до броени дни. От 18 до 21 юли 2019 г. скалистият бряг на северното Черноморие ще събере музиканти, художници, писатели, артисти и приключенци. Публиката отново ще има възможност да се наслади на чудесното съчетание между природа и изкуство.

Програмата на фестивала предлага разнообразие и забавление за всички вкусове. Гостите ще могат на живо да чуят музикантите от групата на Таралежков и да заиграят хоро под съпровода на гайдите, които Борислав Хаджиев и приятели ще надуят на сцената до брега.

Краси Първанов ще направи акустичен концерт с най-новото от своята музика. Изпята поезия на Татяна Йотова и концерт на Bilyana - ще могат да бъдат чути на откриването на фестивала. Мирослав моравски - Моро ще представи своя музикален проект - Коренуване.

Новото в програмата е огненият спектакъл, който ще се състои по тъмно през втория ден на фестивала - 19 юли.

В литературната програма са включени писателят Николай Фенерски, който ще е гост в читалището на село Тюленово. На същото място ще може да бъде чута поезията на Валентин Тузсузов-Атин, който традиционно досега присъстваше на фестивала със своите картини. Камелия Кондова ще направи своя поетичен рецитал на 20-ти юли на сцената до морето.

За децата има също много изненади - работилничката на Гери и Луси, забавления в арт-базара и много емоции, благодарение на водещия на фестивалното шоу - Паскал Паскалев.

“Клуб приятели на морето” - Варна за пети пореден път ще покажат техниките на водолазния спорт. Няколко кандидат водолази ще имат възможността за първи път да се гмурнат под вода с апарат и оборудване, заедно с инструктор.

Хоротека, часът на Тюленово, рибена чорба, разнообразни ръчни изделия в арт-базара и още много забавления на Тюленово арт-фест 2019 година.

За финал организаторите са оставили един неформален концерт в палатковия лагер, кръстен “Вечер на последните МУХИкани”, където музикантите Дидо и Ники ще посвирят под звездите.

Всички са поканени да се развълнуват край брега на морето. Входът е свободен по суша, въздух и вода.

За контакти - 0887 371953
Мариан Желев - организатор