ОЛГА ЧЕТВЕРИКОВА – „ТРАНСХУМАНИЗМЪТ В РУСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ”

Трансхуманистите в Русия - кои са те? Какви цели си поставят и защо реформирането на руската образователна система стана техен основен приоритет? Как полутайното лоби на трансхуманизма проникна във властта и защо се опитва да създаде нова обществена класа робовладелци от нов тип, които купуват нашите деца от малки?
В близко бъдеще, ако плановете им се сбъднат, децата ни ще се превърнат в “заготовки”, от които ще подготвят детайлите, необходими за бизнеса, като използват машината за ново образование. Искате ли детето ви да се превърне в “жива стока”, “човек с един бутон”, осъден от детство да бъде „биологичен обект” трето качество, обречен „да си знае мястото” без никаква надежда за нещо по-добро?
Новата книга на кандидата на историческите науки Олгиа Четверикова прави тайното явно, разкрива пагубните планове на реформаторите-трансхуманисти, показва какво ще сеслучи в най-близко бъдеще, ако не спрем погрома в руското образование и не спасим децата си от бъдещото робство.


Четверикова Ольга Николаевна. Трансгуманизм в российском образовании. Наши дети как товар. Издательство Книжный мир, 2018