ПРОГНОЗА

Максим Калашников

превод: Румен Воденичаров

„Ако искаш нещо да скриеш, постави го на най-видното място”. Вие и до сега не сте разбрали, че е в ход световна война от съвсем нов тип.

Този факт изобщо не желаят да осмислят елитите на двете нейни жертви: Постсъветска Русия и ЕС. Руснаците („росияните”) и европейците се оказаха най-големите идиоти. Е , ако не се взима предвид управляващата върхушка в ислямския свят - там положението с мозъците е катастрофално.

Ще повторя още един път: Миналите световни войни с бомбените килими в градовете и с грандиозните сражения на суша, въздух и море вече няма да се повторят. Изхвърлете на боклука тези ваши страхове и за масирани ракетно-ядрени удари. Няма да ги има.

Защото нашият враг намери оръжие от една страна не по-малко ефективно, а от друга по-безопасно за него. Защо да се нанасят ядрени удари, след като ордите от нови варвари старателно превръщат вчерашни съвременни страни в изложби на скрап. Ако властите в народните републики на Донбас сами демонтират и претопяват довчера работещи заводи.

Ако Москва, тръбейки за „Руски свят” и за „Крим е наш”, установява на териториите извън РФ царство на крадците и произвола. Ако „народните революции на Майдана” водят до господство на нищетата, подивяването и деградацията на хората, тормозени от отряди на кръвожадни, садистични лумпени. Ако държавната власт в РФ сама превръща своята страна в територия на суровинната икономика, на неграмотността и измирането.

Целта на новата световна война е пределно ясна: целият свят с изключение на Северна Америка трябва да се превърне в един океан на хаос, разрушение и ново варварство. В кървавите вълни и пожарища трябва да остане само една опора на ред и стабилност - Съединените щати.

Като Генерален щаб на научно промишлената, финансовата и военна база на новата цивилизация - Великата Глобалия.

Тази, в която ще живеят господата, победили физическото стареене на човека. Тази, в която е започнал процесът на новата научно-техническа революция и новата индустриализация на базата на роботизирана промишленост и нови източници на енергия, вече термоядрени.

Тук ще се създава научно-техническата база на „либерофашизма”, предвиждащ разделяне на някога монолитния „хомо сапиенс” на сортове и касти.
А останалото излишно човечество - под ножа.

В суматохата на хаос, подивяване, разпад на националните държави и геноцид за Новия световен ред стават излишни най-малко 4 милиарда от населението на Земята. Те само консумират природни ресурси и нарушават равновесието на екосистемите. Излишните трябва да загинат от войни помежду си, глад и нищета.

Самолетоносачите, крилатите ракети и бойните дронове ще се прилагат само локално за погасяване на останали тук-там огнища на съпротива. Няма нужда от ядрено оръжие. Затова трябва да се водят преговори за пълно ядрено разоръжаване. Или за максимално съкращаване на ядрените арсенали.

В края на краищата колкото по-малко остане от това оръжие, толкова по-лесно ще бъде то да бъде завладяно и изнесено от Руската федерация - страната, която предвиждат да съкрушат икономически и да потопят в хаоса на нова Гражданска война.

Това не разбират и тези които управляват в Европейския съюз. Европа спи. И вероятно никога вече няма да се пробуди. Нейната съдба е да умира бавно, изпаднала в деменция и потопена в безкрайния свят на илюзиите.