РЕГИОНАЛНА СРЕЩА НА МОРФОЛОЗИТЕ, ОРГАНИЗИРАНА ОТ ВАРНЕНСКИ САТИРИЦИ

Инициативен комитет от варненски хумористи-сатирици: Турхан Расиев, Панчо Недев, Георги Бербенков, Валентин Димитров, Венцислав Бойчев, Васил Каракашев се зае с организацията и провеждането на Регионална среща с Морфолозите, редовни участници в неделното предаване на програма „Хоризонт” - „Законите на Мърфи” от областите на Варна, Добрич и Шумен.

Срещата ще се състои на 24 юни 2016 година във Варна, в Дома на писателя на ул. “Крали Марко” №11. Предвижда се приятелската среща за опознаване и размяна на авторски книги да започне в 17 часа, а литературното четене пред публика - в 18 часа.

Гост на срещата ще бъде Артур Кордон - един от основателите на популярното предаване, което вече 18 години се излъчва в неделната програма на “Хоризонт” по БНР…

На тази първа по рода си среща Инициативният комитет ще посрещне като уважавани гости колеги-морфолози и от други региони на страната, но без ангажименти за финансово обезпечение на присъствието им - пътни, нощувки и др. разходи. За контакти с Инициативния комитет и предварително записване за участие в срещата: Турхан Расиев на тел. 052/30 48 98 и Панчо Недев на имейл: panbal@abv.bg

Срещата ще бъде едновременно и премиера на второто допълнено издание на АНТОЛОГИЯ - афоризми от варненски писатели, съставител Т. Расиев, редактор - П. Недев.